Ons aanbod

Accu en batterij zonnepanelen & andere energieopslag oplossingen

Transform Energy is bezig met de ontwikkeling van een diversiteit aan accugroottes aan, variërend van 14 kWh tot 84 kWh, om u te voorzien van de juiste energieopslagoplossing. We kunnen de accu's aanpassen aan uw specifieke behoeften, waardoor u verzekerd bent van een systeem dat naadloos aansluit op uw situatie. Ons slimme energiebeheersysteem werkt hand in hand met de accu en zorgt voor een efficiënte interactie met uw energie-infrastructuur. Dit systeem monitort en analyseert continu het energieverbruik en de productie om de inzet van uw accu voor zonnepanelen te optimaliseren, en zorgt tegelijkertijd voor een duurzame en betrouwbare energievoorziening. We gaan graag het gesprek met u aan om de mogelijkheden te verkennen en een oplossing te bieden die volledig is afgestemd op uw behoeften. 

Wat bieden wij jou

Onze diensten

Onze accu's

De accu-oplossingen die momenteel worden ontworpen zijn geschikt voor een breed scala aan energiebehoeftes te dekken. Hieronder worden de verschillende capaciteiten van onze accu's uiteengezet:

  • 14 kWh: Ideaal voor kleinere woningen of bedrijfspanden, waar de energiebehoefte beperkt is, en waar het belangrijk is om de zelf opgewekte zonne-energie efficiënt te gebruiken.
  • 28 kWh en 42 kWh: Deze capaciteiten zijn geschikt voor middelgrote toepassingen, waaronder kleinere bedrijven en middelgrote woningen, waar de behoefte aan energieopslag groter is om de continuïteit van de energievoorziening te waarborgen.
  • 56 kWh en 70 kWh: Voor grotere bedrijfspanden of woningen met een hoger energieverbruik bieden deze accu’s een ruimere opslagcapaciteit, waardoor er meer zonne-energie kan worden opgeslagen en gebruikt tijdens piekuren of wanneer de zon niet schijnt.
  • 84 kWh: Dit is onze grootste capaciteit, ontworpen voor bedrijven met aanzienlijke energiebehoeften of situaties waarin een betrouwbare en uitgebreide energieopslag cruciaal is.

batterijen voor de zakelijke markt en thuisbatterij

U kiest uit een thuisaccu voor zonnepanelen, batterij opslagsystemen voor bedrijven of een andere energieoplossing. Deze verschillende capaciteiten van de batterijen voor zonnepanelen stellen ons in staat om een passende oplossing te bieden, ongeacht de omvang van uw energiebehoefte en u te helpen bij het optimaliseren van uw energieverbruik en -kosten.

De perfecte accu voor uw energieverbruik

Maatwerk

Bij Transform Energy streven we ernaar om een energieoplossing te bieden die naadloos aansluit op uw specifieke behoeften. Onze ingenieurs zijn gespecialiseerd in het op maat maken accu's, software en gehele energiesystemen, waarbij elk aspect van het systeem wordt afgestemd op uw energieverbruik en -productie. Ons doel is overigens dat de uiteindelijke plaatsing van de accu middels een eenvoudige 'plug and play'-procedure geinstalleerd wordt, waarbij onze installateurs de accu aansluiten waarna deze direct klaar is voor gebruik, vormt dit slechts een deel van onze uitgebreide service. 

Bij Transform Energy profiteert u van Energy-as-a-Service. Onze experts nemen de tijd om u te adviseren over hoe u uw energieverbruik kunt optimaliseren om een echte totaaloplossing te bereiken. Buiten de eenvoudige installatie van de accu, bieden we waardevolle inzichten en aanbevelingen om ervoor te zorgen dat u het meeste haalt uit uw energieopslagsysteem. Zo kunnen we meerdere accu's plaatsen, elk aangesloten op een andere machine, waarbij de software op maat ingericht wordt op uw processen. De plaatsing van de batterijen buiten het pand zorgt ook voor een veiliger gebruik en een gemakkelijke toegang voor onderhoud, terwijl de ruimte binnen het pand behouden blijft. 

Maatwerk batterijsystemen
Groene energiesturing

Duurzaam en zelfvoorzienend

Het benutten van zonne-energie door middel van de zonnepanelen accu's die momenteel nog in ontwikkeling zijn, vormt niet alleen een duurzame oplossing, maar brengt bedrijven ook dichter bij zelfvoorziening in hun energiebehoefte. Dit komt door het autonome karakter van het opwekken en beheren van energie dat onze systemen bieden. De opgeslagen zonne-energie van overdag is 's avonds beschikbaar, waardoor de afhankelijkheid van externe energieleveranciers vermindert. Bovendien draagt deze manier van energiebeheer met een accu voor zonnepanelen bij aan het verminderen van de belasting op het elektriciteitsnet, vooral tijdens piekuren, wat uiterst nuttig is in gebieden met netcongestie.

Door een balans te creëren tussen vraag en aanbod, maken onze accu's een efficiënt gebruik van hernieuwbare energie mogelijk. Dit betekent dat bedrijven op elk gewenst moment toegang hebben tot hun zelf opgewekte groene stroom, en daardoor een stap dichterbij een duurzame en zelfvoorzienende bedrijfsvoering komen. Het gevolg is een verlaagde energierekening, minder CO₂-uitstoot, en een sterk verbeterde energie-efficiëntie. Het is een win-win situatie voor zowel het bedrijf als het milieu.

accu zonnepanelen
Waarom wij

Uw partner voor energie totaaloplossingen

Onze benadering gaat verder dan het simpelweg leveren van accu's. Wij bieden een samenwerking aan om ervoor te zorgen dat onze oplossingen naadloos integreren met uw huidige systemen en bieden real-time inzicht in uw energieverbruik en -opslag. Dit zorgt voor een flexibel energiebeheer waarmee u inspeelt op de dynamische behoeften van uw bedrijf, terwijl u ook bijdraagt aan een groenere toekomst door het gebruik van onze duurzame technologieën.

Waarom wij

Energy-as-a-Service

Alles-in-één totaaloplossing
Alles-in-één totaaloplossing Van begin tot eind advies en implementatie van uw energiesysteem
Flexibel energiebeheer
Flexibel energiebeheer Beheer van het opladen, ontladen en energiemanagement door onze intuïtieve software, gekoppeld aan het slimme cloud-based algoritme
Real-time inzicht
Real-time inzicht Altijd inzicht in uw energieverbruik
Energie optimalisatie op maat
Energie optimalisatie op maat Laat u adviseren door onze ervaren experts over het optimale energiemanagement voor uw situatie
Transform Energy

Energiepartner van de zakelijke markt

Transform Energy is dé energiepartner voor de zakelijke markt die zich richt op het realiseren van groene ambities. Onze missie is het vereenvoudigen van de transitie naar duurzame energieoplossingen. We zetten onze jarenlange ervaring en diepgaande technische expertise in om bedrijven te ondersteunen bij elke stap op weg naar een groenere en efficiëntere energietoekomst. Ons aanbod gaat verder dan alleen het leveren van batterijsystemen; we bieden een totaaloplossing die op maat gemaakt wordt naar de unieke behoeften en doelen van elk bedrijf. Door de combinatie van grondig advies, flexibele financieringsopties en continue monitoring en beheer, zorgen we voor een soepele integratie en optimale prestaties van uw energieopslagsysteem. Met Transform Energy als uw energiepartner, bent u goed gepositioneerd om niet alleen uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken, maar ook om financieel voordeel te behalen uit uw energie-investeringen.

Meer lezen

accu voor zonnepanelen
Klantenservice